Van Loenen Consultancy

Unieke antwoord op informatievraagstukken in GWW en maritieme projecten
Pagina

Van Loenen Consultancy heeft een optimaal antwoord op de groeiende vraag naar de beheersing van projecten, producten en assets. Zowel voor opdrachtgevers als opdrachtnemers bieden wij een scala aan oplossingen. Van origine zijn wij gespecialiseerd in Relatics support en strategische ontwikkelingen binnen Relatics. Daarnaast zijn wij actief met systems engineering en aansluitende gebieden: risicomanagement, contractbeheersing, omgevingsmanagement, eisenbeheer en configuratiemanagement. Wij doen dit door zelf actief deel te nemen in het project of door de ondersteunende processen te versterken.

Om deze beheersing te versterken maken wij gebruik van moderne oplossingen zoals Relatics, BIM (met name dan de technieken erachter zoals COINS en OTL) en Business Intelegence (zoals Altova Stylevision rapportages). Wij zijn actief binnen de Maritieme industrie en de GWW-sector (overheid en bedrijfsleven).

Diverse klanten werken al met een standaard template ontwikkeld in Relatics. Deze dekt de verschillende processen binnen systems engineering af. Doorontwikkelen van deze bestaande templates is ook goed mogelijk. Neem vrijblijvend contact op om te ontdekken wat het team achter Van Loenen Consultancy voor u kan betekenen.