Van Loenen Consultancy

Unieke antwoord op informatievraagstukken in GWW en maritieme projecten
Pagina

Van Loenen Consultancy heeft een optimaal antwoord op de groeiende vraag naar de beheersing van projecten, producten en assets. Zowel voor opdrachtgevers als opdrachtnemers bieden wij een scala aan oplossingen. Van origine zijn wij gespecialiseerd in Relatics beheer en strategische ontwikkelingen binnen Relatics. Daarnaast zijn wij actief met Systems Engineering en aansluitende gebieden: risicomanagement, systeemgerichte contractbeheersing, omgevingsmanagement, eisenbeheer en configuratiemanagement. Wij doen dit door zelf actief deel te nemen in het project of door de ondersteunende processen te versterken.

Onze kernwaarden zijn samenwerking, kwaliteit, kennis en flexibiliteit.

Om deze beheersing te versterken maken wij gebruik van moderne oplossingen zoals Relatics, BIM (met name dan de technieken erachter zoals COINS en OTL) en Business Intelegence (zoals Altova Stylevision rapportages, PowerBI en Qlikview). Wij zijn met name actief binnen de GWW-sector (overheid en bedrijfsleven) en de Maritieme Industrie.

Diverse klanten werken al met een standaard template ontwikkeld in Relatics. Deze dekt verschillende processen binnen Systems Engineering af. Doorontwikkelen van deze bestaande templates is ook goed mogelijk. Neem vrijblijvend contact op om te ontdekken wat het team achter Van Loenen Consultancy voor u kan betekenen.