Van Loenen Consultancy

Unieke antwoord op informatievraagstukken in GWW en maritieme projecten
Pagina

Oplossingen voor informatievraagstukken

In het huidige informatietijdperk wordt er binnen projecten een enorme hoeveelheid data gegenereerd door opdrachtgevers en opdrachtnemers. Maar wat is een efficiënte manier om deze data vast te leggen? Hoe kun je relevante informatie delen met belanghebbende partijen? Hoe controleer je voortgang? En hoe breng je context aan binnen grotere hoeveelheden data zodat je erop kunt sturen?

Op al deze vragen en meer biedt Van Loenen Consultancy B.V. een passende oplossing.

Data omzetten naar kennis op basis van Systems Engineering

Als specialist in Relatics beheer en strategische ontwikkelingen binnen Relatics weten wij precies wat er allemaal mogelijk is. En dankzij onze kennis van en ervaring met Systems Engineering en aansluitende gebieden (risicomanagement, systeemgerichte contractbeheersing, omgevingsmanagement, eisenbeheer en configuratiemanagement) weten wij ook wat er nodig is.

Om deze beheersing te versterken maken wij gebruik van moderne oplossingen zoals Relatics, BIM (met name de technieken erachter zoals COINS en OTL) en Business Intelligence (zoals Altova Stylevision rapportages, PowerBI en Qlikview). Uit onze ervaring met deze systemen is DataStorms ontwikkeld: een eenvoudige manier om applicaties aan elkaar te koppelen.

Datastorms

Next level of data analytics

Van Loenen Consultancy B.V. is voornamelijk actief binnen de GWW-sector (overheid en bedrijfsleven) en de maakindustrie zoals de maritieme sector. Neem vrijblijvend contact op en ontdek wat Van Loenen Consultancy B.V. voor u kan betekenen. U kunt ons bereiken via 06-41878126 of per email via info@van-loenen.org.