Support & Coaching

Pagina

Stop met zoeken naar het schaap met de 5 poten. Wij hebben in ons team van consultants en support medewerkers alle kwaliteiten geborgd om ook uw organisatie te ondersteunen op het gebied van Relatics en Systeems Engineering.

Wij bieden onze opdrachtgevers de mogelijkheid om gebruik te maken van onze support medewerkers. Zij leveren zowel diensten op het gebied van Project support als specifiek Relatics support. Onze pool aan support medewerkers zijn young potentials die allemaal een TU achtergrond hebben. Ze zijn analytisch sterk en zijn door ons als bijgespijkerd als het gaat om de praktische inzet van de SE methodiek en modelleren in Relatics.

 

Voorbeelden van uitgevoerde Project Support activiteiten:

  • Eisen uit contractdocumenten halen en verwerken in Relatics
  • Ondersteunen bij het specificeren en SMART maken van eisen
  • Processen inrichten
  • Algemene ondersteuning project management.

Voorbeelden van uitgevoerde Relatics Support activiteiten:

  • Importeren van data
  • Bouwen van modellen naar aanleiding van input seniors.

Projectmanagers die hun project graag een boost geven: samen komen we vast verder! Neem contact met ons via 079 3020 000 om de mogelijkheden te bespreken.

Tevens verzorgen onze senior consultants ook coaching trajecten. De voorbeelden van deze dienstverlening zijn uiteenlopend van: een medewerker vanuit het project die ‘naar binnen’ wordt gehaald om projecten via de SE methodiek te begeleiden in het werken met deze methode tot het training van een teamleider in het aansturen van zijn team met werken met het nieuwe Relatics template. 
Geïnteresseerd in deze frisse manier van opleiding van personeel: training on the job? We zoeken graag samen naar een manier om ook uw medewerkers te begeleiden.