Vacature: Relatics Business Consultant

Join our team
Standaard

Van Loenen Consultancy is een bureau met techneuten die projecten begeleiden en ondersteunen vanuit de System Engineering (SE) methodiek. Onze focus ligt daarbij met name op het inrichten en toepassen van innovatieve software. Wij werken vanuit de missie om door inzet van onze kennis en kunde onze klanten succesvoller te laten zijn. Onze klanten zijn met name actief in de GWW-sector: zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers van infrastructurele projecten.

Door aanhoudende vraag naar onze diensten zijn we opnieuw opzoek naar een

Relatics Business Consultant

Als consultant ondersteun je klanten met het eerst inrichten van de processen om vervolgens de informatie vast te leggen en te beheren in Relatics. De werkzaamheden variëren van het importeren van databestanden tot het schetsen en bouwen van nieuwe modules voor het faciliteren van processen in Relatics.

Je denkt tegelijk positief kritisch mee met de klant als het gaat om het toepassen van SE in het project. Afhankelijk van de ervaring van de kandidaat werk je eerst samen met de senior consultant om vervolgens ook zelfstandig bij klanten aan de slag te gaan.

Welke profiel heeft een dergelijke consultant?

  • HBO/WO-denkniveau (technische achtergrond)
  • Kennis van System Engineering en deze methodiek zelf ook toegepast hebben binnen projecten
  • IT-affiniteit, je kan programmeren en hebt ervaring met de laatste web technologieën
  • Termen als XML/XSLT/JSON zij niet nieuw voor je
  • Ervaring met Relatics
  • Ervaring met Altova Stylevision is heel wenselijk
  • Ervaring met database is een pré
  • Als DMS/OMS/GIS/BIM je ook wat zeggen is dat fijn

Verder beschik je over een fris BVS (BoerenVerStand) waarmee je creatief en ondernemend in je werk staat en ook buiten reguliere kantoortijden nog wat doorpakt.

Ben jij het spreekwoordelijke schaap dat minimaal 4 van de 6 gevraagde poten heeft? En heb je ambitie om andere vaardigheden je eigen te maken? Dan doen we jou graag een passend, concurrerend aanbod! Stuur je CV met begeleidend schrijven naar info@van-loenen.org. Heb je vragen over de door ons aangeboden functie? Neem dan contact op via 079-7850353.

Spreekt jou als werkzoekende ons bedrijf je aan? Laat het ons dan weten door je CV te sturen met daarbij de toelichting waar jij mogelijkheden ziet binnen ons bedrijf.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.