Webservices & Interfaces

Pagina

De integratie met andere systemen is steeds vaker een vereiste. De Relatics workspaces die wij bouwen zijn geschikt om ook input te kunnen generen voor bijvoorbeeld CMDB, BIM of GIS applicaties. Interfaces met andere systemen in het proces worden ook steeds belangrijker om van begin tot het eind een project te kunnen beheersen.

De ontwikkeling van een koppeling vliegen we gestructureerd aan. Standaard wordt er gewerkt in GitHub, onder andere periodieke software updates kunnen zo ook goed gemanaged worden.

Elke koppeling vraagt om maatwerk: elke Relatics omgeving is anders en de (werk)processen en/of randvoorwaarden kunnen verschillen.

Diverse interfaces hebben wij reeds gebouwd. Samen met de klant brengen we de use-cases in kaart en moeten we een functioneel ontwerp. Op deze manier bepalen we welke data relevant is voor de interface. Afhankelijk van de gewenste inrichting, eventuele aanwezige middleware bouwen we de interface. Meer lezen over webservices, lees hier een eerder blog over dit onderwerp.

Relatics ‘automatiseren’ kunnen we in een aantal gevallen door het inregelen van data-update en auto-upload events. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Risicomanagement

De succesfactor voor jouw risicomanagement. Een risicosessie wordt met de inzet van RiskChallenger een feestje! Een koppeling met Relatics zorgt ervoor dat de data opslagen wordt in het project. De koppeling kan geconfigureerd worden conform de werkwijze in het project.

Document Management Systeem

Alfresco is een Open Source applicatie: je kunt zelf alles wijzigen wat je wilt. Het werkt onder de motor zuiver, netjes!

Docstream kun je inrichten op een project. Het ondersteund met het voorbereiden (Dummys) en uitwerken van documenten. Het ondersteunt de flow.

SharePoint is een Standaard oplossing, gemaakt voor Standaard problemen. Combinatie van diverse Microsoft oplossingen.

DocBase is een krachtig platform om structuur en orde te brengen van documenten. De integratie met Relatics zorgt ervoor dat de werkprocessen op elkaar afgestemd worden.


Reporting Systeem


Formulieren


GIS