Webservices & Interfaces

Pagina

Indien een organisatie nog geen applicatie in gebruik heeft waar het inrichten van processen conform de SE methodiek mogelijk is, maken we gebruik van Relatics. Een semantische database is essentieel om aan alle informatie management vraagstukken rondom beheer van infra projecten te voldoen. Relatics is anderzijds minder geschikt als DMS, heeft een beperkte report functie en is ook niet geschikt voor repeterende zaken zoals keuringen.

De integratie met andere systemen is steeds vaker een vereiste. De Relatics workspaces die wij bouwen zijn geschikt om ook input te kunnen generen voor bijvoorbeeld CMDB, BIM of GIS applicaties. Interfaces met andere systemen in het proces worden ook steeds belangrijker om van begin tot het eind een project te kunnen beheersen.

Diverse interfaces hebben wij reeds gebouwd. Samen met de klant brengen we de use-cases in kaart. Op deze manier bepalen we welke data relevant is voor de interface. Afhankelijk van de gewenste inrichting, eventuele aanwezige middleware bouwen we de interface. Meer lezen over webservices, lees hier een eerder blog over dit onderwerp.

In voorkomende gevallen leveren we ook onze DataStorms oplossing voor data-update en auto-upload events.

Document Management Systeem

Alfresco is een Open Source applicatie: je kunt zelf alles wijzigen wat je wilt. Het werkt onder de motor zuiver, netjes!

Docstream kun je inrichten op een project. Het ondersteund met het voorbereiden (Dummys) en uitwerken van documenten. Het ondersteunt de flow.

SharePoint is een Standaard oplossing, gemaakt voor Standaard problemen. Combinatie van diverse Microsoft oplossingen.


Reporting Systeem


Formulieren


GIS