Wie zijn wij

Het team achter Van Loenen Consultancy B.V.
Pagina

Expertise

Van Loenen Consultancy B.V. is een jonge organisatie die werkt vanuit vier kernwaarden:

  • Samenwerking
  • Kwaliteit
  • Kennis
  • Flexibiliteit

Vanuit deze kernwaarden zijn wij echt in staat om u te ontzorgen op een eigentijdse manier. Namelijk door aan onze klanten de grootste zorg te geven. Om dit te bereiken is onze organisatie plat en transparant. Zo voorkomen wij dat u het gevoel krijgt enkel een nummer te zijn.

Ervaring

Onze ervaring is opgebouwd door werkzaamheden verricht in de maakindustrie en de grond, weg en waterbouw. Wij leveren consultancy voor de beheersing van projecten, producten en assets. Dit altijd in nauw overleg met de stakeholders. We hebben gedegen kennis van de gehele levenscyclus: ontwerpen, bouwen, beheren en onderhouden.

Samenwerking

Vanuit onze vestiging in Zoetermeer kunnen we een groot deel van Nederland bedienen. Onze klanten zijn op dit moment voornamelijk gevestigd van Den Helder tot aan Rotterdam. Om ook in de noordelijke provincies onze klanten of projecten van hen te kunnen bedienen hebben we een samenwerking gesloten met Lart Wolthuis van WoENG. Samen met een van onze senior consultants zal hij in de regio klanten ondersteunen op het gebied van Relatics, KAM en SE.

Kennisgebieden

System Engineering (SE), Kwaliteitsmanagement (KAM ISO9001), Strategisch omgevingsmanagement (SOM), Systeemgerichte contractbeheersing (SCB), Bouw informatie model (BIM), Risicomanagement (RISMAN), vergunningen beheer, process modelling.

Wilt u een beroep doen op onze expertise? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, telefonisch via 079 302 00 00 of per email via info@van-loenen.org.