Wie zijn wij

Pagina

Van Loenen: uw partner in informatiemanagement en systems engineering

Wij helpen u om projecten te laten slagen en we doen dat graag samen. Van Loenen Consultancy is uw persoonlijke kennispartner als het gaat om:

  • Systems Engineering (SE);
  • Configuratiemanagement
  • Kwaliteitsmanagement (KAM ISO 9001);
  • Strategisch omgevingsmanagement (SOM);
  • Systeemgerichte contractbeheersing (SCB);
  • Bouwinformatiemodel (BIM);
  • Risicomanagement (RISMAN);
  • Vergunningenbeheer en; 
  • Process modelling. 

Onze kernwaarden

We bouwen aan duurzame relaties en in ons werk zijn onze kernwaarden leidend. Allereerst werken we graag sámen: met u (ook wij zijn eigenaar van uw probleem), maar ook met andere partijen vanwege hun expertise en toegevoegde waarde. Ons motto is: alleen ga je sneller, maar samen kom je verder. Ten tweede gaan we voor kwaliteit en leveren onze projecten naar hoge standaarden op. Ten derde zijn we pragmatisch, maar hebben we tevens een stevig theoretisch fundament. We bouwen samen met u aan een doordacht informatiemodel en denken kritisch met u mee om tot het beste eindproduct te komen. Ten slotte zijn we zeer flexibel. We bewegen met u mee en zijn altijd bereikbaar wanneer u vragen heeft of tegen problemen aanloopt. 

Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

In ons vakgebied gaan de ontwikkelingen razendsnel, zeker met alle technologie die vandaag de dag beschikbaar is. Onze kennis van informatiemanagement en Systems Engineering blijft actueel door mee te draaien in innovatieve projecten en door (online) kennissessies en evenementen bij te wonen. Intern delen we onze kennis en ervaring natuurlijk ook en dat doen we samen in onze remote pizzasessies. Zo zitten we regelmatig (virtueel) bij elkaar om uiteenlopende thema’s door te nemen en onze kennis scherp en up-to-date te houden.  

Ons team

Inmiddels bestaat het Van Loenen Consultancy-team uit 11 enthousiaste SE-experts. We stellen ze graag hieronder aan u voor: 

Onze systems- en proces engineers

Martijn en Ivar draaien zelf mee in uw project en helpen u met het doorontwikkelen en uitzetten van verschillende processen. Ze staan het liefst met de voeten in de klei, maar denken daarnaast strategisch met u mee over nieuwe ontwikkelingen die wellicht passend zijn voor uw organisatie. 

Martijn van Loenen

Eigenaar

Ivar Rood

Senior Consultant

Ons support & consultant team

Een groep van slimme pragmatici is onze steun en toeverlaat in de uitdagende GWW-sector. Niet alleen zorgen ze voor een vliegende start van uw projecten door onze consultants te ondersteunen, ze helpen u ook nog eens wegwijs te worden in de bijbehorende processen en de applicatie Relatics. 

Mathijs

Infra, Energie & Maritiem

Jan-Willem

Maritiem & Energie

Gert-Jan

Infra, Utiliteit & Airport

Bram

Utiliteit & Infra

Teunis

Infra

Jieke

Altova expert

Jelle

Utiliteit & Maritiem

Friso

Altova & Infra Elektro

Tomoya

Maritiem & Infra

Back-office & Project Management

Beatrix van Loenen

Trainer & Procesmanagement

Wilt u met ons samenwerken?

Dat is fijn om te horen! We gaan graag met u in gesprek om te bekijken wat we voor u kunnen betekenen. U kunt ons bereiken via het contactformulier, via 079-3020000 of per e-mail: info@van-loenen.org.