Wie zijn wij

Het team achter Van Loenen Consultancy B.V.
Pagina

Van Loenen: uw partner in informatiemanagement

Wij helpen u om projecten te laten slagen en we doen dat graag samen. Van Loenen Consultancy is uw persoonlijke kennispartner als het gaat om:

  • Systems Engineering (SE);
  • Configuratiemanagement
  • Kwaliteitsmanagement (KAM ISO 9001);
  • Strategisch omgevingsmanagement (SOM);
  • Systeemgerichte contractbeheersing (SCB);
  • Bouwinformatiemodel (BIM);
  • Risicomanagement (RISMAN);
  • Vergunningenbeheer en; 
  • Process modelling. 

Onze kernwaarden

We bouwen aan duurzame relaties en in ons werk zijn onze kernwaarden leidend. Allereerst werken we graag sámen: met u (ook wij zijn eigenaar van uw probleem), maar ook met andere partijen vanwege hun expertise en toegevoegde waarde. Ons motto is: alleen ga je sneller, maar samen kom je verder. Ten tweede gaan we voor kwaliteit en leveren onze projecten naar hoge standaarden op. Ten derde zijn we pragmatisch, maar hebben we tevens een stevig theoretisch fundament. We bouwen samen met u aan een doordacht informatiemodel en denken kritisch met u mee om tot het beste eindproduct te komen. Ten slotte zijn we zeer flexibel. We bewegen met u mee en zijn altijd bereikbaar wanneer u vragen heeft of tegen problemen aanloopt. 

Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

In ons vakgebied gaan de ontwikkelingen razendsnel, zeker met alle technologie die vandaag de dag beschikbaar is. Onze kennis van informatiemanagement en Systems Engineering blijft actueel door mee te draaien in innovatieve projecten en door (online) kennissessies en evenementen bij te wonen. Intern delen we onze kennis en ervaring natuurlijk ook en dat doen we samen in onze remote pizzasessies. Zo zitten we regelmatig (virtueel) bij elkaar om uiteenlopende thema’s door te nemen en onze kennis scherp en up-to-date te houden.  

Ons team

Inmiddels bestaat het Van Loenen Consultancy-team uit 17 enthousiaste SE-experts. We stellen ze graag hieronder aan u voor: 

Onze procespartners

Martijn en Ivar draaien zelf mee in uw project en helpen u met het doorontwikkelen en uitzetten van verschillende processen. Ze staan het liefst met de voeten in de klei, maar denken daarnaast strategisch met u mee over nieuwe ontwikkelingen die wellicht passend zijn voor uw organisatie. 

Martijn van Loenen
Director
Ivar Rood

Ons maritiem-supportteam

Jan-Willem en Mathijs zijn onze toppers op het gebied van alle maritieme supportvragen die je maar kunt bedenken. Ze zijn allebei scheepsbouwkundige en op de hoogte van alle ins-en-outs van de maritieme sector. 

Jan-Willem
Mathijs

Ons infra-supportteam

En deze club van slimme pragmatici is onze steun en toeverlaat in de uitdagende GWW-sector. Niet alleen zorgen ze voor een vliegende start van uw projecten door onze procespartners te ondersteunen, ze helpen u ook nog eens wegwijs te worden in de bijbehorende processen en de applicatie Relatics. 

Hugo
Gert-Jan
Willem
Luuk
Pepijn
Mariëtte
Joost

Back-office & Project Management

Beatrix van Loenen

Wilt u met ons samenwerken?

Dat is fijn om te horen! We gaan graag met u in gesprek om te bekijken wat we voor u kunnen betekenen. U kunt ons bereiken via het contactformulier, via 079-3020000 of per e-mail: info@van-loenen.org.