Onze diensten

Pagina

Navigeer door onze diensten!

Van Loenen. Dat zijn wij.

Ons diensten aanbod is continue in ontwikkeling.

Informatiemanagement

Al meer dan 15 jaar helpen we onze klanten bij het opzetten van gestructureerd informatiemanagement, zodat zij projecten op tijd kunnen opleveren en voldoen aan de gestelde eisen. Integraties met andere systemen, verder gaande digitalisering en nog veel meer. Lees hier meer over deze diensten.

Webservices & Interfaces

Relatics als centrale database met alle relevante, actuele informatie. Gekoppeld aan diverse andere applicaties voor meer informatie? Dat is waar veel opdrachtgevers naar opzoek zijn. Diverse koppelingen zijn gelegd. Lees hier meer over onze ervaringen.

Relatics en Project support

Wilt u grip krijgen op grote, complexe projecten en de bijbehorende data, net als al onze andere opdrachtgevers en opdrachtnemers in de GWW-sector? Bij Van Loenen hebben we kennis van zaken én draaien we zelf actief mee in projecten. Van projectcoaching, Relatics- en SE-support tot extra ‘handjes’ voor uw project: we ondersteunen u wanneer u dat nodig heeft. Klik hier voor meer informatie.

Bibliotheken

Veel opdrachtgevers (overheden, ingenieursbureau’s) zijn bezig met het invoeren van de standaarden NEN2660 en NTA8035. Het implementeren van deze standaarden bied veel voordelen. Op de korte termijn moet er veel werk verzet worden om ook op het gebied van informatiemanagement dit te faciliteren. Inmiddels hebben wij al voor meerdere opdrachtgevers bibliotheken ontwikkeld en deze ook vervolgens gekoppeld aan projecten. Dat alles binnen de kaders van Relatics. Lees meer hier meer over deze diensten.

Trainingen Relatics en SE

Deze vorm van dienstverlening is momenteel enorm in beweging. Door de huidige omstandigheden helpen we klanten met het vinden van oplossing om kennis van medewerkers te vergroten. Niet alleen op het gebied van SE en Relatics maar ook op de bedrijfsprocessen ansich, maatwerk. Meer lezen over ons aanbod: klik hier