Onze diensten

Pagina

Navigeer door onze diensten!

Van Loenen. Dat zijn wij.

Informatiemanagement

Al meer dan 15 jaar helpen we onze klanten bij het opzetten van innovatief en effectief informatiemanagement. Wij adviseren vanuit een systematische benadering. Het realiseren van projecten en product wordt mogelijk conform de gestelde eisen en levert potentieel aanzienlijke winst op. Wij realiseren tevens voor onze klanten integraties met andere systemen. Lees hier meer over deze diensten.

Systems Engineering

In complexe tenders of projecten zorgen onze consultants voor structuur in de processen en de data. Afhankelijk van het type project verschilt dat van het zorgen dat alle eisen in de juiste werkpakketten komen of er gewerkt wordt binnen de OTL die binnen een organisatie opgesteld is. Meer over deze diensten lees je hier.

Relatics en Project support

Wilt u grip krijgen op grote en/of complexe projecten en de bijbehorende data. Op basis van uw casus adviseren en ontwikkelen wij een Relatics workspace waarin een project of product optioneel ontwerpen, gerealiseerd en beheerd kan worden. Bij Van Loenen hebben we kennis van zaken รฉn draaien we zelf actief mee in projecten. Van projectcoaching, Relatics- en SE-support tot extra โ€˜handjesโ€™ voor uw project: we ondersteunen u wanneer u dat nodig heeft. Klik hier voor meer informatie.

Webservices & Interfaces

Relatics als centrale database met alle relevante, actuele informatie. Wij realiseren koppelingen met andere applicaties zodat nog meer informatie ontsloten en gecombineerd kan worden. Diverse koppelingen zijn gelegd. Lees hier meer over onze ervaringen.

Bibliotheken

Veel opdrachtgevers (overheden, ingenieursbureau’s) zijn bezig met het invoeren van de standaarden NEN2660 en NTA8035. Het implementeren van deze standaarden bied veel voordelen. Op de korte termijn moet er veel werk verzet worden om ook op het gebied van informatiemanagement dit te faciliteren. Inmiddels hebben wij al voor meerdere opdrachtgevers bibliotheken ontwikkeld en deze ook vervolgens gekoppeld aan projecten. Dat alles binnen de kaders van Relatics. Lees meer hier meer over deze diensten.

Trainingen

Wij staan bekend om onze maatwerk trainingen. We ontwikkelen training materiaal op basis van interne processtandaarden. Ons aanbod is divers, variรซrend van Relatics tot MBSE. Meer lezen over ons aanbod: klik hier