Smakelijcke vakantie

Envoudig smakelijck op vakantie
Standaard

We zijn nog druk met het afronden van de projecten & opdrachten voordat de vakantie echt begint. Afronden van een Dashboard, een module voor vergunningen management, opleveren van een VSE en VSP rapportage, het uitwerken van werkprocessen en het ondersteunen van een opleverproces. Zoals altijd is de start van de zomervakantie een moment waarop deadlines worden afgesteld.
Wij snappen dat wel. Als het werk af is, is het makkelijker genieten en uitrusten!

Smakelijcke vakantie

Voor een smakelijke vakantie

Deze week wensen we met het boekje “Smakelijck” onze opdrachtgevers een fijne vakantie: even weer meer tijd voor vrienden, partners en gezin! Dit boekje staat vol met gerechten die eenvoudig te maken zijn zonder het gebruik van uitgebreide hulpmiddelen. Zodat ook zonder veel inspanning de maaltijd tijdens deze vrije weken een waar genot kan zijn. Het ultieme moment om tot rust te komen en elkaar weer te ontmoeten. Om weer nieuwe energie en ideeΓ«n op te doen voor de rest van het jaar.

Om de rust op vakantie helemaal compleet te maken blijven wij deze weken in de lucht voor crisisdiensten, ad-hoc rapportage aanpassingen en andere ondersteuningen voor Systems Engineering en Relatics. Dus schroom niet om te bellen als er even wat extra handjes en hersenen nodig zijn om deze periode door te komen!