Zonder druk op de knop communiceren met Relatics

Zonder druk op de knop communiceren met Relatics
Standaard

Zonder druk op de knop communiceren met Relatics een paradox? Net zoals het een paradox zou zijn om te zeggen: automatiseren met Relatics. Tot een paar maanden terug zouden we het daar grotendeels mee eens zijn. Toch gingen klantvragen verder. En aangezien ontzorgen een deel van ons DNA is gingen we op zoek. Zoeken naar manieren om toch automatisch te kunnen communiceren met, door en vanuit Relatics zonder dat iemand daarvoor op de knop hoeft te drukken. Deze week hebben we stappen gemaakt. En kunnen we zeggen: ja wij kunnen automatisch per interval communiceren met Relatics. Zelfs zonder dat je daar een eigen server voor hoeft te hebben. Hierdoor is deze grensverleggende feature beschikbaar voor iedereen tegen een kleine investering en zonder installatie van software.

Verder lezen

RichText versus description bij Relatics

Oude letterbak
Standaard

RichText en description zijn twee manieren om tekst in Relatics op te slaan. De meeste gebruikers kiezen unaniem voor RichText om tekst mee te typen: het lijkt veel meer op Word. Je kan er opsommingen mee maken, afbeeldingen mee invoegen en tabellen mee maken om maar een paar voordelen van RichText op te noemen. Het is dus duidelijk, waarom zou je überhaupt nog voor een description-veld willen kiezen? Toch zijn er redenen om niet altijd voor RichText te gaan maar toch te kiezen voor het description veld. In dit artikel willen we op deze redenen in gaan.

RichText lijkt meer op Word, dus waarom zou je überhaupt nog voor een description-veld willen kiezen?

Verder lezen

Smakelijcke vakantie

Envoudig smakelijck op vakantie
Standaard

We zijn nog druk met het afronden van de projecten & opdrachten voordat de vakantie echt begint. Afronden van een Dashboard, een module voor vergunningen management, opleveren van een VSE en VSP rapportage, het uitwerken van werkprocessen en het ondersteunen van een opleverproces. Zoals altijd is de start van de zomervakantie een moment waarop deadlines worden afgesteld.
Wij snappen dat wel. Als het werk af is, is het makkelijker genieten en uitrusten!

Smakelijcke vakantie

Voor een smakelijke vakantie

Deze week wensen we met het boekje “Smakelijck” onze opdrachtgevers een fijne vakantie: even weer meer tijd voor vrienden, partners en gezin! Dit boekje staat vol met gerechten die eenvoudig te maken zijn zonder het gebruik van uitgebreide hulpmiddelen. Zodat ook zonder veel inspanning de maaltijd tijdens deze vrije weken een waar genot kan zijn. Het ultieme moment om tot rust te komen en elkaar weer te ontmoeten. Om weer nieuwe energie en ideeën op te doen voor de rest van het jaar.

Om de rust op vakantie helemaal compleet te maken blijven wij deze weken in de lucht voor crisisdiensten, ad-hoc rapportage aanpassingen en andere ondersteuningen voor Systems Engineering en Relatics. Dus schroom niet om te bellen als er even wat extra handjes en hersenen nodig zijn om deze periode door te komen!