Middels “Reis van de eis” je bouwprojecten LEGOliseren.

Standaard

Is dit de sleutel waar de hele bouwsector op wacht om faalkosten nu eindelijk drastisch te verminderen en efficiency nu eindelijk naar een hoger niveau te brengen?

Ontdek de Kracht van “Reis van de Eis”
Ben je op zoek naar manieren om je bouwprojecten naar een hoger niveau te tillen? Dan hebben wij, in samenwerking met onder andere @Marijke Mulder, een baanbrekende aanpak ontwikkeld die de manier waarop we denken over bouw in combinatie met systeemontwikkeling radicaal verandert.
“Reis van de Eis” is een systems engineering strategie ontworpen om de complexiteit van de bouwsector te vereenvoudigen en variant op wat in de wetenschap β€˜legolisering’ wordt genoemd.. Dit is geen gewone innovatie; het is een slimme integratie van standaardisatie met maatwerk, waarbij we gebruik maken van bewezen, herbruikbare bouwstenen – precies zoals de veelzijdigheid van LEGO.

Wat maakt dit uniek?
Het ‘lemniscaat’ model – een kerncomponent van onze aanpak, waarbij elk detail van het project kritisch wordt bekeken en gestabiliseerd voordat verdere ontwikkeling plaatsvindt. Deze methodologie heeft niet alleen de potentie om de operationele kosten aanzienlijk te verlagen, maar verbetert ook de algehele projectefficiΓ«ntie.

Maar wacht, er is meer!
Onze aanpak heeft bewezen de faalkosten te verminderen en het vertrouwen in projectresultaten te vergroten. Organisaties zoals de Provincie Noord-Holland en het Rijksvastgoedbedrijf hebben reeds succesvolle toepassingen gezien. De resultaten spreken voor zich: een reductie van eisen tot tweederde terwijl het vertrouwen in de oplossingen stijgt.

What’s in it for you? Een next level bouwproject!