U vraagt om een vinkje, u krijgt een actie

Standaard

Aanvrager blij: nu en later! Daar doen we het voor. Regelmatig krijgen we verzoeken tot aanpassingen aan Relatics omgevingen die we niet 1-op-1 doorvoeren. Het zijn vaak omgevingen die al een lange tijdje bestaan waar wij het beheer en onderhoud voor mogen uitvoeren. De ontstaansgeschiedenis van dergelijke omgevingen hebben we in veel gevallen niet meegemaakt. De kennis van de processen (in verschillende soorten, maten en uitvoeringen) in combinatie met Relatics kennis zijn onze key assets voor een dergelijk project.

Verder lezen

Track3D – Relatics Template voor Systems Engineering

Track3DTemplate
Standaard

Al meer dan 5 jaar bieden we ondersteuning aan Danny van Loon van Track3D. Als Systems Engineer had hij behoefte aan tooling en Relatics bood voor hem al sinds 2007 een goede basis. In 2017 besloot Danny samen met Christian van Eken en Josia van Loon om een compleet nieuwe template te ontwikkelen. Belangrijk hierbij is eenvoud en snelheid voor gebruikers gebaseerd op principes voor Systems Engineering uit de ISO15288 en geschikt voor koppelingen met externe software voor beheer van documenten, planning, BIM, etc.

Verder lezen

Smakelijcke vakantie

Envoudig smakelijck op vakantie
Standaard

We zijn nog druk met het afronden van de projecten & opdrachten voordat de vakantie echt begint. Afronden van een Dashboard, een module voor vergunningen management, opleveren van een VSE en VSP rapportage, het uitwerken van werkprocessen en het ondersteunen van een opleverproces. Zoals altijd is de start van de zomervakantie een moment waarop deadlines worden afgesteld.
Wij snappen dat wel. Als het werk af is, is het makkelijker genieten en uitrusten!

Smakelijcke vakantie

Voor een smakelijke vakantie

Deze week wensen we met het boekje “Smakelijck” onze opdrachtgevers een fijne vakantie: even weer meer tijd voor vrienden, partners en gezin! Dit boekje staat vol met gerechten die eenvoudig te maken zijn zonder het gebruik van uitgebreide hulpmiddelen. Zodat ook zonder veel inspanning de maaltijd tijdens deze vrije weken een waar genot kan zijn. Het ultieme moment om tot rust te komen en elkaar weer te ontmoeten. Om weer nieuwe energie en ideeën op te doen voor de rest van het jaar.

Om de rust op vakantie helemaal compleet te maken blijven wij deze weken in de lucht voor crisisdiensten, ad-hoc rapportage aanpassingen en andere ondersteuningen voor Systems Engineering en Relatics. Dus schroom niet om te bellen als er even wat extra handjes en hersenen nodig zijn om deze periode door te komen!