U vraagt om een vinkje, u krijgt een actie

Standaard

Aanvrager blij: nu en later! Daar doen we het voor. Regelmatig krijgen we verzoeken tot aanpassingen aan Relatics omgevingen die we niet 1-op-1 doorvoeren. Het zijn vaak omgevingen die al een lange tijdje bestaan waar wij het beheer en onderhoud voor mogen uitvoeren. De ontstaansgeschiedenis van dergelijke omgevingen hebben we in veel gevallen niet meegemaakt. De kennis van de processen (in verschillende soorten, maten en uitvoeringen) in combinatie met Relatics kennis zijn onze key assets voor een dergelijk project.

Onze meerwaarde ligt niet (alleen) in het verwezenlijken van Relatics aanpassingen. Een quick-win realiseren doen we uiteraard ook! Een filter optie of een extra informatieveld, controle tabellen en overzichten: het liefst realiseren we die on the fly. Verzoeken die gerelateerd zijn aan procedures en werkwijze bekijken we van meerdere kanten. 

Een quick-win: het liefst realiseren we die on the fly!

Het klassieke voorbeeld is het vinkje (checkbox) wat zo op het oog door een doorsnee gebruiker als een aanvulling, verbetering wordt gezien. Voordat wij overgaan tot het verwerken van dit verzoek valideren we eerst wat het doel is van dit vinkje. Het idee achter een dergelijke wens is vaak om snel een probleem of issue te markeren. Het concrete proces waar deze activiteit onderdeel van is wordt daarbij regelmatig over het hoofd gezien.

Het nadeel van het vinkje is dat het eenmalig te gebruiken is en daarna geen waarde meer heeft. In de regel faciliteren wij de gebruiker door het toevoegen van onze actie module die op diverse plaatsen in de Relatics workspace geรฏntegreerd wordt. Op deze manier is er eenvoudig inzicht in de gemarkeerde gegevens en kan gestuurd worden op het oplossen, verbeteren van de informatie. Het helpt zowel de projectleiding als de individuele gebruikerย  in de taak waar zij verantwoordelijk voor zijn.

Een dergelijke samenwerking maakt het mogelijk om samen verder te komen! Dat is al meer dan 12 jaar onze missie: Door onze kennis en kunde klanten succesvoller te laten zijn!