DataStorms: next level in data analytics

Datastorms
Standaard

Afgelopen september konden we al aankondigen dat we zonder druk op de knop kunnen communiceren met Relatics. Na verder uitwerken van de technieken en de vraag naar deze oplossing, zijn we trots deze oplossing nu ook als een product aan te kunnen kondigen: DataStorms. Met deze oplossing kunnen we niet alleen Relatics, maar de meeste SAAS-applicaties met elkaar verbinden.

Primair is DataStorms uitgewerkt als middel om geautomatiseerd data vanuit Relatics naar Power BI te sturen. Maar ondertussen is er meer mogelijk. De meest gangbare SAAS-applicaties zijn beschikbaar. Denk daarbij bijvoorbeeld aan OneDrive, Dropbox, Power BI, Qlikview of Office 365.

De voordelen van DataStorms zijn het automatisch uitvoeren van:

  1. Data updates
  2. Data uploads
  3. Rapportages
  4. Baseline geschiedenis vastleggen

Dit wordt bereikt door applicaties op een slimme manier aan elkaar te koppelen. De configuratie is eenvoudig aan te passen.

Om dit te kunnen is het niet nodig om een eigen server te hebben: we hosten DataStorms op servers die in Europa staan. Het is dan ook niet nodig om software te installeren. En uiteindelijk zit er ook geen investering aan vast. Het inrichten zal afhankelijk van de vraag ongeveer 8 tot 16 uur in beslag nemen. Vervolgens is er enkel een abonnement op gebruik van de app die maandelijks opzegbaar is. Dit abonnement is al beschikbaar vanaf 15 euro per maand.

Meer weten wat DataStorms voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!