Medewerkers review

Standaard

Als jong, enthousiast consultancy bureau bevinden we ons in een niche omgeving. Leg maar eens uit aan nieuwe, potentiële medewerkers wat we precies doen. Dat is nog niet zo eenvoudig. Daarom hebben we onze support medewerkers gevraagd naar hun ervaring wat betreft het werken bij Van Loenen Consultancy.

Op dit moment hebben we 9 support medewerkers die onze consultants ondersteunen of zelfstandig op locatie bij klanten aan het werk zijn. Veel van onze medewerkers ondersteunen op de projecten in de GWW sector. Daarnaast hebben we ook medewerkers die actief zijn in de maritieme sector.

Rik en Quirine, support medewerkers van het eerste uur combineren hun werkzaamheden nog met een Master opleiding en omschrijven hun ervaring als volgt:

Bij van Loenen werk je nauw samen met je collega’s en leer je in systemen te denken. Door middel van goede begeleiding wordt je de Grond, Weg en Waterbouw sector ingetrokken en leer je verschillende bedrijven in deze sector kennen, maar hetgeen je leert heeft op nog veel meer betrekking! Door middel van Relatics leer je informatie te structureren en de Systems Engineering methodiek in praktijk toe te passen. Van Loenen Consultancy is flexibel en begrijpt dat je studie soms voor gaat, plannen en communiceren zijn hiervoor belangrijk. Dit maakt werken bij Van Loenen tot de ideale bijbaan voor naast je studie. Ook als je tijdelijk niet studeert of na een HBO studie niet weet wat je wilt: zeker weten dat je bij Van Loenen Consultancy gemotiveerd en geïnspireerd raakt!

Daarnaast wordt het stellen van vragen gestimuleerd. Als het even onduidelijk is staat er altijd een collega voor je klaar om je verder te helpen en er samen uit te komen. Dit bevordert niet alleen de werksfeer maar creëert ook een gezellige werkomgeving waarin je geprikkeld wordt om dingen ook eens van de andere kant te bekijken. 

Bij van Loenen Consultancy kom je terecht in een flexibele werkomgeving, waarbij je wat je tijdens je studie leert, het denken in systemen en de System Engineering methodiek, in praktijk brengt!

Beatrix van Loenen bouwt sinds begin 2019 aan onder andere het opzetten van de support afdeling en de integratie met de consultants. Zij brengt onze visie op medewerkers in de praktijk. Medewerkers zijn voor ons de waardevolste assets: geen onderscheid tussen consultant of supporter, parttime of fulltime. We investeren in de relatie om ervoor te zorgen dat een medewerker zijn diverse ambities (studie, gezin, hobby’s) zo goed mogelijk kan blijven combineren. Daarnaast blijft staan dat werken bij Van Loenen Consultancy wel betekend dat je in een kennisintensieve omgeving komt wat vraagt om inzicht, nauwkeurigheid en doorzettingsvermogen.

UPDATE: vanaf Q4 start er een trainee programma waarbij je kennismaakt met de diverse aspecten van SE en het werken met data-drive informatie oplossingen! Interesse? Stuur je CV en motivatie naar info@van-loenen.org