Maritiem Support

Pagina

De reden dat er tijdelijke, ad hoc of misschien wel langer support van onze maritiemers nodig is kan divers zijn.

Bij Van Loenen hebben we een drie consultants in huis die van hun passie hun beroep gemaakt hebben. De scheepsbouw en dan met name de processen en data hebben hun focus.

Next step met onze support!

Vanuit andere sectoren en enkele pioniers in de scheepsbouw hebben we de ervaring hoe digitale informatie opgeslagen en gebruikt kan worden. De voordelen van inzicht in structuur en volledigheid van data zijn vaak pas aan het eind van de rit merkbaar: alle informatie en documenten over je project/product zijn dan gestructureerd en op een centrale plaats te vinden.

We zien dat het gestructureerd opslaan van informatie in de hectiek van de dag vaak onderaan het prioriteitenlijstje komt te staan. Onze maritiemers kunnen met de combi van hun opleiding (WO) en ervaring met data in de scheepsbouw juist helpen die next step te maken met extra ondersteuning op uw projecten.

Extra ondersteuning op uw projecten

We begrijpen dat het soms prettig is om extra know-how en β€˜handjes’ beschikbaar te hebben bij alle taken en werkzaamheden die naar voren komen bij projecten. Bij Van Loenen hebben we een hele club aan enthousiaste consultants en supportmedewerkers die u graag helpen uw doelstellingen te bereiken. Het zijn stuk voor stuk slimme young potentials die technisch universitair zijn opgeleid, analytisch sterk zijn en diensten leveren van hoge kwaliteit.

Sparren met Van Loenen?

Wilt u een next step gaan maken? Inhaken op ontwikkelingen op bijvoorbeeld het gebied van informatiemanagement of requirement management? Neem dan vrijblijvend contact op met ons!