Project ondersteuning

Pagina

Wilt u grip krijgen op grote, complexe projecten en de bijbehorende data, net als al onze andere opdrachtgevers en opdrachtnemers in de GWW-sector? Bij Van Loenen hebben we kennis van zaken én draaien we zelf actief mee in projecten. Van projectcoaching, Relatics- en SE-support tot extra ‘handjes’ voor uw project: we ondersteunen u wanneer u dat nodig heeft. 

Relatics optimaal benutten met onze support

De informatietool Relatics is niet meer weg te denken bij grote projecten. Maar door een gebrek aan tijd en kennis worden niet alle functionaliteiten optimaal benut, waardoor projecten vastlopen of zelfs stranden. Terwijl het op orde hebben van o.a. eisen, objecten en activiteiten in uw Relatics-systeem cruciaal is om te beginnen met het echte werk: het ontwerpen. 

Herkent u dat, dat u een Relatics-omgeving aanmaakt voor een te starten project, maar u heeft geen idee waar u moet beginnen? En wat als u alle projectinformatie bij elkaar hebt, maar het komt niet uit het systeem zoals verwacht? In plaats van terug te grijpen op Excel helpen we u graag om die volgende stap te zetten, zodat Relatics toegevoegde waarde gaat leveren. Dat doen we door:

  • Het opbouwen van een nieuwe standaardomgeving;
  • Samen met u de omgeving te vullen met alle projectinformatie;
  • De koppeling maken tussen Relatics en andere systemen als SharePoint, BIM, GIS of Alfresco;
  • Onderhoud, zodat Relatics een functionerende omgeving blijft.

Wij hebben kennis van geavanceerde technieken als Distributed Integration en Synchronisation. De beschikbare data maken we visueel in dashboards of met Business Intelligence, waardoor direct belangrijke inzichten in het project ontstaan. Bovendien is deze informatie voor iedereen toegankelijk. Wij zorgen ervoor dat Relatics voor u gaat werken en meer wordt dan alleen een centrale informatieopslag. 

Extra ondersteuning bij uw projecten 

We begrijpen dat het soms prettig is om extra know-how en ‘handjes’ beschikbaar te hebben bij alle taken en werkzaamheden die naar voren komen bij grote projecten. Bij Van Loenen hebben we een hele club aan enthousiaste consultants en supportmedewerkers die u graag helpen uw doelstellingen te bereiken. Het zijn stuk voor stuk slimme young potentials die technisch universitair zijn opgeleid, analytisch sterk zijn en diensten leveren van hoge kwaliteit.

Onze klanten maken graag gebruik van de expertise van onze supportmedewerkers, bijvoorbeeld voor:

  • Het halen van eisen uit contractdocumenten en deze verwerken in Relatics;
  • Ondersteuning bij het specificeren en SMART maken van eisen;
  • Het inrichten van verschillende processen;
  • En algemene ondersteuning bij projectmanagement.

Sparren met Van Loenen?

Of het nu gaat om Relatics, Systems Engineering of informatiemanagement: we helpen graag uw project sneller vooruit! Neem dan vrijblijvend contact op met ons!