Middels “Reis van de eis” je bouwprojecten LEGOliseren.

Standaard

Is dit de sleutel waar de hele bouwsector op wacht om faalkosten nu eindelijk drastisch te verminderen en efficiency nu eindelijk naar een hoger niveau te brengen?

Ontdek de Kracht van “Reis van de Eis”
Ben je op zoek naar manieren om je bouwprojecten naar een hoger niveau te tillen? Dan hebben wij, in samenwerking met onder andere @Marijke Mulder, een baanbrekende aanpak ontwikkeld die de manier waarop we denken over bouw in combinatie met systeemontwikkeling radicaal verandert.
“Reis van de Eis” is een systems engineering strategie ontworpen om de complexiteit van de bouwsector te vereenvoudigen en variant op wat in de wetenschap ‘legolisering’ wordt genoemd.. Dit is geen gewone innovatie; het is een slimme integratie van standaardisatie met maatwerk, waarbij we gebruik maken van bewezen, herbruikbare bouwstenen – precies zoals de veelzijdigheid van LEGO.

Wat maakt dit uniek?
Het ‘lemniscaat’ model – een kerncomponent van onze aanpak, waarbij elk detail van het project kritisch wordt bekeken en gestabiliseerd voordat verdere ontwikkeling plaatsvindt. Deze methodologie heeft niet alleen de potentie om de operationele kosten aanzienlijk te verlagen, maar verbetert ook de algehele projectefficiëntie.

Maar wacht, er is meer!
Onze aanpak heeft bewezen de faalkosten te verminderen en het vertrouwen in projectresultaten te vergroten. Organisaties zoals de Provincie Noord-Holland en het Rijksvastgoedbedrijf hebben reeds succesvolle toepassingen gezien. De resultaten spreken voor zich: een reductie van eisen tot tweederde terwijl het vertrouwen in de oplossingen stijgt.

What’s in it for you? Een next level bouwproject!

ObjectTypeLibrary

Unieke antwoord op informatievraagstukken in GWW en maritieme projecten
Standaard

De afgelopen maanden is Martijn van Loenen non-stop bezig geweest met het ontwikkelen en implementeren van bibliotheken. In gesprekken met opdrachtgevers wordt er gezocht naar een invulling van de behoefte. Als je de behoefte van de verschillende opdrachtgevers naast elkaar zet zie je overeenkomsten in de beoogde functionaliteit.

Het zijn vaak de ingenieurs binnen de ingenieursafdeling van een overheidsinstelling (gemeente, provincie of waterschap) die zoeken naar een manier om hun werk effectiever en efficiënter te kunnen doen. Het middel waarnaar gegrepen wordt is het structureren, organiseren van data: structure your knowledge! 

Verder lezen

Work in progress! Program library to support energy transition.

Standaard

Last month we started a challenging assignment in a for Van Loenen new sector. We are proud to share our expertise on configuration and information management in the energy market! In the coming period we will develop a program library in close contact with the customer.

Especially for this project, we have expanded our findings log. The findings log is usually supplied as a standard module with our custom build templates to log bugs and issues. We expanded this module to support also the product development part including delivering via the Scrum method.